OVER GTA

Wij zijn Golden Talent Academy – GTA. Wij zijn 3 jaar geleden gestart met een voetbalschool in Amsterdam Zuidoost. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen uit Amsterdam te bereiken door voetbaltrainingen te geven. Wij hebben meerdere gekwalificeerde trainers werkzaam in onze organisatie, allen in het bezit van een VOG.

Wij bieden onze voetballessen aan in het weekend voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Inschrijven kan per heel jaar of per cursus van 8 of 10 weken. Jaarlijks bieden wij 4 cursussen aan, 2 outdoor en 2 indoor. Wij verzorgen de locatie, altijd variërend en uitdagend spelmateriaal inclusief kleding en bekwame trainers. Onze pupillen kunnen dit doen als aanvulling op hun reguliere trainingen bij een voetbalclub, maar voor velen is dit hun enige buitenschoolse sportmoment.

Niet alle kinderen in Nederland genieten dezelfde kansen. GTA vindt dit onacceptabel en is constant op zoek naar manieren om meer en meer kinderen te bereiken, aangezien sport en plezier een basisrecht is van alle kinderen. Wij staan midden in Amsterdam en weten wat er speelt in de wijken, scholen en sportparken. Om kinderen naast beweging ook andere essentiële levenslessen te kunnen aanbieden, creëren we nieuwe samenwerkingen met betrokken professionals en organisaties. Lees hier meer.