Nieuwe Indoor cursus vanaf zondag 2 februari!

Beste pupillen, ouders en verzorgers,

 

Zoals jullie allen hebben gemerkt, was het een enorm feest zondagmiddag in het Bijlmer Sportcentrum. POZO heeft in samenwerking met het Sportcentrum besloten om een Sportworkshop te organiseren voor de buurt, met een bijzondere nadruk op statushouders in Amsterdam Zuidoost.

Helaas is Golden Talent Academy niet op tijd ingelicht over het feit dat dit event samen zou vallen met onze reguliere trainingen. Aangezien wij staan voor kwaliteitstrainingen met persoonlijke aandacht waarbij wij graag de hele zaal benutten, betreuren wij dit. Maar aangezien wij het initiatief van POZO steunen en wij vinden dat ieder kind recht heeft op sportief plezier, ook kinderen voor wie sporten nog geen vanzelfsprekendheid is, hebben we besloten om te roeien met de riemen en de ruimte die we hadden om er alsnog een leuke dag van te maken. Dankzij de improvisatie en inspanningen van onze trainers is dit zonder specifieke voorbereiding aardig gelukt! Hopelijk zal dit event er toe leiden dat meer statushouders hun sportplezier bij ons zullen beleven.

Omdat wij op zondag 26 januari eigenlijk zouden starten met de nieuwe Indoor cyclus, maar deze dag dus een heel andere insteek gekregen heeft, hebben wij besloten om de start van onze nieuwe Indoor cyclus uit te stellen tot a.s. zondag 2 februari. Dit geeft ons de mogelijkheid om alsnog ons Indoor schema van 8 volle trainingen af te werken met de aandacht die jullie van ons gewend zijn.

 

 

 

https://www.goldentalent.nl/pages/aanmelden

 

Aanmelden kan weer!
De aanmeldingen stromen alweer binnen. Fijn om te merken dat jullie ons aanbod en enthousiasme kunnen waarderen. Dit motiveert ons om iedere training 100% ons best te doen om jullie met een lach en een bezweet shirt naar huis te zien gaan. Wij hanteren een beleid waarbij wij alle kinderen evenveel aandacht willen kunnen geven. Dit bekent dat er een maximaal aantal kinderen is dat zich voor onze trainingen in kan schrijven.
Wij willen onze talenten niet teleurstellen en daarom attenderen wij jullie er bij deze op dat aanmelden nu kan via onze site. Vol is namelijk helaas vol.
Via onderstaande link kunt u zich direct aanmelden en bent u verzekerd van een plek in ons team!

 

https://www.goldentalent.nl/pages/aanmelden

 

Indien u reeds een jaarabonnement hebt, dan geldt dit niet voor u.

Wij hopen eenieder van jullie weer te zien op zondag 2 februari!

 

Met sportieve groet,

Team Golden Talent Academy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.