Nieuwe Indoor cursus vanaf zondag 24 november!

Beste vrienden, bestaande en nieuwe talenten van Golden Talent Academy,

 

Na de afsluiting van weer een enorm leerzame en super leuke Outdoor cyclus, is het weer tijd om ons voor te bereiden op onze Indoor cursussen. Middels deze brief proberen we duidelijk te maken waar wij als Golden Talent Academy voor staan en wat wij voor onze kids in petto hebben de komende cursus.

Wij hopen dat jullie het allemaal erg naar jullie zin hebben bij Golden Talent Academy en proberen de lat voor onszelf middels jullie feedback constant iets hoger te leggen. Zo zijn wij met onze trainers constant bezig om de leukste en nieuwste trainingsmethoden te bedenken en te implementeren in de huidige lesstof. Bij nieuwe lessen horen natuurlijk ook nieuwe, verbeterde trainingsfaciliteiten. Wij kunnen dan ook met trots aankondigen dat we onze Indoor trainingen wederom zullen organiseren in de Bijlmer Sporthal. De sporthal is een mooie, grote sportzaal die je betreden kunt met zaalschoenen/gymschoenen. Je kicksen kun je de komende weken dus thuis laten! Er zullen hier uiteraard kleedkamers zijn waar jullie je kunnen omkleden en jullie spullen kunnen opbergen.

 

 

https://www.goldentalent.nl/pages/aanmelden

 

Aanmelden kan weer!
De aanmeldingen stromen alweer binnen. Fijn om te merken dat jullie ons aanbod en enthousiasme kunnen waarderen. Dit motiveert ons om iedere training 100% ons best te doen om jullie met een lach en een bezweet shirt naar huis te zien gaan. Wij hanteren een beleid waarbij wij alle kinderen evenveel aandacht willen kunnen geven. Dit bekent dat er een maximaal aantal kinderen is dat zich voor onze trainingen in kan schrijven.
Wij willen onze talenten niet teleurstellen en daarom attenderen wij jullie er bij deze op dat aanmelden nu kan via onze site. Vol is namelijk helaas vol.
Via onderstaande link kunt u zich direct aanmelden en bent u verzekerd van een plek in ons team!

 

https://www.goldentalent.nl/pages/aanmelden

 

Wij hopen eenieder van jullie weer te zien op zondag 24 november!

 

Met sportieve groet,

Team Golden Talent Academy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.