Twee Talenten Van De Golden Talent Academy Bij Ajax

Nog voordat de Golden Talent Academy officieel bestond, trainden Desny en Jhe-noah al de hele zomer bij de voorloper van de academy. Op geïmproviseerde locaties (Cruyff Courts) werkten de talenten onder begeleiding van Golden Talent trainers aan hun techniek.

Hun harde werk wordt beloond: de talenten hebben deze week te horen gekregen dat ze de selectietrainingen bij Ajax goed hebben afgerond en dat ze door mogen naar de eindronde.

Talent is good, practice is better!
Het was al snel duidelijk dat de jongens talent hebben. Maar zoals we bij Golden Talent altijd zeggen: talent alleen is niet genoeg. Naast hun reguliere trainingen bij Zeeburgia hebben de talentjes van 5 en 6 jaar oud heel hard gewerkt in de Golden Talent trainingen. Dat is goed terug te zien: de jongens tonen veel progressie en verbeteren zienderogen.

Plek voor nieuwe talenten in maart
Op 12 maart start er een nieuwe voorjaarscursus, maar in de winterperiode staan wij niet stil. Op 23 december begint er een indoor cursus. Er is nog plek voor nieuwe talenten van 4 t/m 12 jaar. Wil jij jouw talent ook de beste kansen geven? Meld je dan nu aan  voor de Indoor Soccer Skills Cursus via deze pagina.