Ajax vrouwen geven training aan Golden Talent

Op woensdag 15 februari verzamelde een groep van 15 kinderen van de Golden Talent Academy zich voor de poort van Sportcomplex de Toekomst. Vrolijke zenuwen waren voelbaar, want de kinderen stond een Ajax-training van Anouk Hoogendijk te wachten.

Een jaar geleden stelde Hoogendijk de training beschikbaar ten behoeve van Dance4Life. Het veilingitem werd door Murat Kiran geschonken aan Golden Talent. Op woensdag was het dan eindelijk zo ver en kon de schenking worden verzilverd.

Nadat Hoogendijk de kinderen ontving op het sportcomplex, werkte de groep zich in het zweet onder leiding van Ajax-spits Chantal de Ridder. Al gauw vulde het trainingsveld zich met blije, ingespannen gezichten. Na de intensieve training vertrok de groep samen met Anouk Hoogendijk naar de Amsterdam ArenA voor een rondleiding.

De kinderen hebben genoten van deze onvergetelijke dag. Met dank aan Murat Kiran (van de Future Groep), Anouk Hoogendijk, Chantal de Ridder en Heini Otto.